Kinderboekenweek 2018 - Vriendschap
De kinderboekenweek wordt op woensdag 3 oktober geopend door de kinderen uit de groepen 5 t/m 8. De kinderen worden verdeeld over de groepen 1 t/m 4. De kinderen worden verdeeld in 2 groepen. Zij krijgen twee taken om deel te nemen aan de kinderboekenweek.
Er werden 2 tallen gemaakt en ze kregen de opdracht om letters te zoeken, het waren plaatjes van verschillende duo's, zoals Mickey en Minnie; Donald Duck en Katrien. Alle letters vormden een woord "vriendschap". De kinderen uit de groep 5 t/m 8 hielpen de kinderen uit de groepen 1 t/m 4. Een hele leuke opening en er werd leuk en goed samengewerkt.
2.jpg 3.jpg
   KBW18_Prentenboek_350.jpg4967b9ad68f1f946a5387d20868fc435.jpg

Tijdens de Kinderboekenweek wordt er aandacht besteed aan het thema aan de hand van diverse kinderboeken ten behoeve van de leesmotivatie. Dit thema sluit uitstekend aan met de methode Vreedzame School waar onze school dit schooljaar mee gestart is.
download.jpg