DigiDuif

Communicatie tussen u en ons vinden wij van het grootste belang. Daarbij is ons doel om u zo snel en zo direct als mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school.

Onze nieuwe manier van communiceren: digiDUIF
Om onze doelstelling te realiseren bieden wij op u de service van digiDUIFaan,  waarmee wij in staat zijn u zowel via e-mail als, indien gewenst, via SMS te bereiken. Ook biedt het ons onder andere mogelijkheden u via de schoolkalender sneller en beter inzicht te geven in de activiteiten op school. Online en realtime!

Woensdag 13 november 2013  zijn wij van start gegaan met het versturen van de eerste Willie-Weetjes via digiDuif.

Voordelen
In het kort ontvangt u via de service van digiDUIF de volgende voordelen:
·         sneller en directer contact via e-mail en, indien gewenst, SMS;
·         nooit meer berichten kwijtraken door de beschikbaarheid van een online archief;
·         inzicht in de actuele contactgegevens van klasgenoten voor ouders die dat willen;
·         altijd een actueel overzicht van de activiteiten op school middels de online schoolkalender;
·         naast de primair verzorgenden ook eenvoudig andere verzorgers (grootouders, buren, bso) toevoegen.

Kosten en activering
Voor u als ouder/ verzorger zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service*. Het enige wat we u straks vragen is om regelmatig in te loggen en uw gegevens te beheren waarmee we u kunnen bereiken. Verder vragen wij u om na het ontvangen van de activeringscode uw kind(eren) eenmalig te activeren. Heeft u al kinderen op een school die gebruik maken van digiDUIF? Dan heeft u geen nieuw account nodig en kunt u straks eenvoudig uw kind toevoegen. Zie het kopje "nieuwe  connectie".

Vanaf het moment dat wij dit met elkaar succesvol hebben afgerond, start voor ons een nieuwe, snelle en gebruiksvriendelijke manier van communiceren!

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
De Willibrordschool