Tablets
Onze school is in het bezit van een aantal tablets.
Door te werken met tablets in de klas wordt het onderwijs nog interactiever.
De tablets worden nu ingezet in de groepen 1 t/m 8.

De kinderen kunnen via verschillende apps oefenen met o.a. taalzee, rekentuin, nieuwsbegrip en nog vele andere apps. Ook kunnen de tablets ingezet worden met wereldoriëntatie en mediawijsheid. Er kan individueel en klassikaal met de tablets gewerkt worden.

2016-11-23 09.42.32 (Kopie).jpg
2015-03-25 12.04.25 (Kopie).jpg2015-06-23 15.03.53 (Kopie).jpg
Wat is een tablet?
Een tablet is een draagbare computer die je met vingers of een speciale pen (stylus) kunt bedienen. Dit noemen we touchscreen. Een tablet heeft dus geen muis of een fysiek toetsenbord. Met een tablet kun je op internet surfen, e-mailen, spelletjes spelen, tekstverwerken, muziek luisteren, boeken lezen, films bekijken en videobellen. Een tablet heeft niet alle mogelijkheden van een pc, maar is wel uitgebreider dan een smartphone. Bs Willibrord heeft gekozen met het werken van Prowise tablets. De school wordt ondersteund door het ICT netwerk van Agora.