Omhoog
Aanmelden

Informatie nieuwbouw IKC

       De Saenparel - digitaal.png           TintelTuin      PeuterTuinlogo.jpg                                                                                          

DeSaenparel en de Willibordschool zijn al enige tijd bezig met de voorbereidingen van een fusie en de vorming van een Integraal Kind Centrum (IKC) voor onderwijs en opvang in een nieuw gebouw op het Roggeplein. De scholen ontwikkelen het IKC samen met TintelTuin (kinderopvang en peuterspelen). De opening van het nieuwe IKC staat gepland in januari 2019. Er is een stuurgroep ingericht. In deze stuurgroep zitten de directeur van de twee scholen, de regiomanager van TintelTuin, één andere medewerker van de twee scholen en een onafhankelijk projectleider, die is aangesteld door het College van Bestuur van Agora. Deze stuurgroep bewaakt en coördineert het proces van ontwikkeling van het nieuwe IKC. 

De stuurgroep nodigt ouders en teamleden van beide scholen regelmatig uit voor klankbordavonden. Op zo'n avond gaan wij met elkaar in gesprek over het nieuwe IKC.

Welke wensen heeft u voor het nieuwe IKC? Welke zorgen heeft u? Waar moeten we vooral aan denken? Wat hebben de kinderen in deze wijk nodig? Wij zullen aan de hand van stellingen met u in gesprek gaan. De meningen en ideeën zijn voor de stuurgroep heel belangrijk. Daarmee kunnen wij ervoor zorgen dat het nieuwe IKC ook echt van ons allemaal wordt. 


 

Link : 

ontwerp nieuw gebouw : Nieuwbouw en inrichting Roggeplein - 2017-05-01.pdf​

nieuwe school foto VerslagenIIIii

Ver

160407 Verslag bewonersavond Roggeplein 7-4-16 (Ellen van Urk).pdf160407 Verslag bewonersavond Roggeplein
 

 


 ​​​

© Copyright 2012 BS Willibrord  |  All Rights Reserved