Herdenking 4 mei - adoptie oorlogsmonument
In samenwerking met het comité 4 en 5 mei hebben de kinderen van groep 8 de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht bij het monument van de Sint Bonifatiuskerk vlakbij de school. Drie kinderen, Chaimae, Angel en Lina, en juf Marlies hebben een gedicht voorgelezen en daarna hebben ze een bloemstuk bij het monument gelegd. Ook wethouder Rita Visscher hield een toespraak gericht op de kinderen. Er werden bloemstukken ook nog door de gemeente en het Hoekmanfonds. De herdenking werd afgesloten met een minuut stilte. De directeur Willem en juf Myra waren ook gekomen en ook 2 ouders.
IMG-20170504-WA0000 (Kopie).jpghet voordragen van het gedicht door Angel, Chaimae en Lina.
foto 4 mei (Kopie) (2).jpgIMG-20170504-WA0001 (Kopie).jpg

toespraak wethouder Rita Visscher- Noordzij

IMG-20170504-WA0003 (Kopie).jpgIMG-20170504-WA0004 (Kopie).jpg

Meer verslag, zie activiteiten; adoptie oorlogsmonument. Daar staan ook de gedichten, die zijn voorgelezen.
Afbeeldingsresultaat voor oorlogsmonument bonifatiuskerk