Omhoog
Aanmelden

Schoolvoetbal 2018
Schoolvoetbal 2018 is weer begonnen. Woensdag 21 maart 2018 moesten de jongens spelen. Zij zijn de eerste ronde door.
1 (Kopie).jpgdownload (Kopie).jpg
IMG-20180321-WA0015 (Kopie).jpgdownload (1)2 (Kopie).jpg
 Beide teams hebben een prima toernooi gevoetbald!. Keeper Quincy heeft heel wat ballen uit het doel gehouden en samen met de andere bikkels een goed resultaat behaald. De coaches Rinaldo Oehlers en Mike van Garderen hebben het met de jongens goed gedaan! Onze dank hiervoor! De jongens gaan naar de volgende ronde, waarbij het om de winnaar van Zaanstad- Zuid gaat. Deze ronde wordt gespeeld op woensdagmiddag 11 april bij Hellas Sport, Sportpark Hoornseveld, Sportlaan 4, 1508 DZ Zaandam. We wensen ze veel succes daar! De meiden hebben goed lopen voetballen. Zij hadden te maken met veel regen, maar als echte kanjers hebben ze hun beste beentje voorgezet! Samen met de coaches Bianca Guijt en Astrid Flokstra hebben ze er een mooie voetbalmiddag van gemaakt. Coaches, bedankt ! 

Schoolvoetbal 2017
De poulewedstrijden zijn weer begonnen. Woensdag 29 maart 2017 moesten de meisjes spelen. Zij werden tweede van de poule. Heel goed!
IMG-20170329-WA0002.jpg
IMG-20170329-WA0005 (Kopie).jpgIMG-20170329-WA0001 (Kopie).jpg

Schoolvoetbal 2015
Zie meer foto's en informatie:  kopje sport 2015
IMG-20150422-WA0012.jpg
4e plaats

Schoolvoetbal 2013

Verslag groep 7
Eindelijk was het zover; schoolvoetbal! Voor de kinderen uit groep 7 de eerste keer dat zij voor school mochten mee doen en voor de meesten zelfs de allereerste keer op een groot veld voetballen. De meesters en coaches hadden de voorbereidingen getroffen. 
Lijstjes met kids die zich hadden opgegeven, gemaakte opstelling en de tassen met splinternieuwe tenues stonden klaar. Na afbericht van 2 jongens, twee coaches en het 'niet komen opdagen' van een aantal kinderen werd dit geweldig opgevangen door hulp van ouders, kinderen en schoolleiding. Tóch kwam het team van groep 7 één speler te kort. Jesper, die eigenlijk alleen zijn klas kwam aanmoedigen, wilde wel inspringen maar bij navraag bleek dit niet mogelijk omdat 
hij zich niet had opgegeven. Geen man over boord want de twee aanwezige keepers die om-en-om een wedstrijd onder de lat zouden gaan staan, speelden nu om-en-om ook als veldspeler. Gehuld in de oranje/zwarte opvallend prachtige tenues, startten op het hoofdveld van v.v. Zaanlandia. Zoals het vaak gaat bij het voetbal, speelt ook 'geluk' een beetje mee. De eerste helft verliep voor ons zeer ongelukkig. Al in de vijfde minuut van de eerste helft kwam Diego lelijk ten val en 
vertrok met veel pijn richting EHBO. Zijn arm, zo bleek later, was gebroken. Iedereen was 
ontdaan maar de strijd ging door. De wedstrijd werd met 3-0 gewonnen! Daar bleef het bij de winst. De twee wedstrijden daarna speelden de groep 7 toppers gelijk en de laatste werd verloren. Dit betekende wel het einde van dit voetbalspektakel voor de onervaren groep 7. De teleurstelling was groot maar na het in ontvangst nemen van het vaantje en een zakje snoep kon iedereen gelukkig weer lachen! Speciale dank gaat uit naar de vader van Generino die spontaan de 
vlag ter hand nam. Papa Dahlberg heeft toegezegd volgend jaar coach te willen zijn, dat is bij deze dan alvast geregeld! Ook alle toeschouwers (klasgenootjes, leerkrachten, (groot)ouders, broers en zussen) bedankt voor het aanmoedigen van deze kanjers. Willibrord groep 7 toppers! 
jullie hebben allemaal je best gedaan en daar zijn wij heel trots op!! De tenues liggen alweer schoon en opgevouwen in de tas, wachtend op het volgende sport gebeuren. Wie weet wat dat ons weer brengt.. Hier nog één maal de Willibrord groep 7 toppers: Mikail, Youness, Anton, Generino, Jayden, Jasper, Jesper, Diego, Ciro, Daniel, Tido, Miljano en Victor​
Verslag groep 8
Woensdag 27 maart was het zover; onze school mocht meedoen met het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Dit jaar hebben we 4 teams afgevaardigd. Op 27 maart was het eerste team aan de beurt.Ze hebben geknokt, gebeuld en gerend alsof hun leven er van af hing. De tegenstanders waren te sterk.E r waren veel leerkrachten, supporters aanwezig.
Op woensdag 3 april waren de andere 3 teams aan de beurt.De meiden hebben zich kranig geweerd. Pas op het laatste ogenblik bleken ze uitgeschakeld te zijn op doelsaldo., De inzet was SUPER! Volgend jaar beter!

 
Het team van meester Leo heeft met 4 overwinningen een mooie stap gezet naar de tweede ronde. Rano was een uitblinker. Het team speelde als een eenheid en op woensdag 17 april hadden we pech met penalty's. Een finaleplaats was eigenlijk wel terecht geweest, Alle kinderen, bedankt voor jullie inzet en jullie sportieve gedrag!
 

Groeten van de sportcommissie

 

 
 

R.K.B. Willibrord.  Bovenste rij v.l.n.r.: Stephano, Melle, Przemek, Chaouki, Rano,Rein, Merouan, Ali, coach Meester Leo. Onderste rij v.l.n.r.: Jonathan, Ivar, Ifano, Tibor, Timothy, Samuel. Vanwege ziekte ontbreekt Jens op de foto. - Foto Priscilla Verkooijen

Schoolvoetbal 2012
Na een enthousiaste training van maandag 19 maart ging de 2 teams enthousiast naar de Zaanlandiavelden.De jongens wonnen meteen de eerste wedstrijd en de meisjes speelden gelijk. Uiteindelijk zijn de jongens door en de meisjes zijn uitgespeeld door het doelgemiddelde.

Wat een mooi weer, wat een goede en fijne sfeer op en naast het veld. Er waren vele supporters, veel familieleden, leerkrachten en ex-leerlingen van onze school.Veel vriendjes en vriendinnetjes. Wat leuk! Er was een spandoek gemaakt. Helemaal TOP!
IMG_0948 (Kopie) (2).JPGIMG_0954 (Kopie) (2).JPG
IMG_0949 (Kopie).JPGIMG_0950 (Kopie).JPG
IMG_0951 (Kopie).JPGIMG_0952 (Kopie).JPG
IMG_0953 (Kopie).JPGNikita in actie​​

© Copyright 2012 BS Willibrord  |  All Rights Reserved